Toimittajat

Alla on listattuna Työelämäpalveluiden Markkinapaikalla toimivat palveluntarjoajat.

Kaikki palveluntarjoajat käyttävät Vastuu Groupin tarjoamaa sähköistä Luotettava Kumppani palvelua, mikkä helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot, joista koostetaan Luotettava Kumppani -raportti. Palveluntarjoajien tilaajavastuutiedot ovat nähtävissä sähköisesti Raportti-palvelussamme, josta voi ladata ja tallentaa ne itselleen.


 • Adecco Finland Oy

  Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa sekä hakea ennakkoluulottomasti ratkaisuja muuttuvien työmarkkinoiden haasteisiin. Olemme osa maailman johtavaa HR-ratkaisuja tarjoavaa yritystä, Adecco Groupia, ja globaalit juuremme ylettyvät yli 60 vuoden taakse. Suomessa olemme palvelleet työnhakijoita ja yrityksiä jo yli 20 vuoden ajan - me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille mielenkiintoisia töitä ja sadoille yrityksille osaavaa työvoimaa. Toimintamme kivijalan muodostavat arvomme sekä laadukas ja eettinen tapamme toimia. 

  Making the future work for everyone!

  www.adecco.fi

  Näytä lisää
 • Alertum Oy

  Alertum on Suomen johtava työturvallisuusaiheisten koulutusten kouluttaja. Järjestämme koulutuksia yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen, lisäksi tarjolla etä- ja verkkokoulutuksia.

  Tarjoamme osaamistamme pätevyyskoulutusten toteutuksessa, suunnittelussa ja kokonaisvaltaisessa pätevyyksien ylläpidossa. Palvelumme huomioivat yksilöllisesti sekä pienen että suuren yrityksen tai julkisen toimijan tarpeet henkilöstön turvallisuusosaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

  Näytä lisää
 • Barona

  Vuonna 1999 perustettu Barona on monialainen palveluyhtiö. Olemme Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Työllistämme vuosittain yli 30 000 työntekijää asiakkaille ja omiin yhtiöihin.

  Uudistamme työelämää laaja-alaisilla henkilöstön ja yritysten kasvua tukevilla palveluratkaisuilla, joissa yhdistyy teknologia, data ja ihmiset.

  Palveluihimme kuuluvat mm. ulkoistusratkaisut, rekrytointi, henkilöstöratkaisut, työkykypalvelut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset.

  Toimimme Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti yhdeksässä maassa. Toimintaamme ohjaavat arvomme: rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

  Näytä lisää
 • Careeria Oy

  Careeria on Uudellamaalla toimiva oppilaitos, joka tarjoaa huomisen tekijöille yli 80 erilaista työelämän tutkintoa. Toimimme Porvoossa, Keravalla, Vantaalla ja Helsingissä. Meillä on mahdollista opiskella monimuotoisesti verkossa, toimipisteissämme tai vaikka työpaikalla. Lue lisää: https://careeria.fi/
  Näytä lisää
 • Folka Henkilöstöpalvelut

  Kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita, luotettavaa työpaikkaa tai päteviä työntekijöitä etelästä pohjoiseen, tässä olisi sinulle Folka. Olemme yhtä kuin kaikki HR-palvelut samasta osoitteesta helposti, ketterästi ja nopeallakin aikataululla. Tuomme työelämään hyvää säpinää, kumppanuutta ja joukkovoimaa

  Näytä lisää
 • Oikotie Työpaikat/Schibsted Suomi Oy

  Oikotie Työpaikat on nyt osa Euroopan kolmanneksi suurinta mediakonsernia Schibstediä. Tavoitamme joka kuukausi yli kolme miljoonaa suomalaista elämän tärkeiden päätösten - asuntojen, työn ja ostosten äärellä.
  Näytä lisää
 • Pleinert & Partner

  Pleinert & Partnerin tehtävä on auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa henkilöstöjohtamisen keinoin. Tarjontamme on suunniteltu tuottamaan asiakkaalle kaikkein tarkoituksenmukaisin kokonaisuus. Pleinertin tiimi tarjoaa henkilöstöjohtamisen palvelupaketin analytiikasta alumnitoimintaan ja kaiken siltä väiltä. Tiimiimme kuuluu joukko hyvin marinoituja ammattilaisia ja Suomen parhaita yritysyhteistyökumppaneita.

  Näytä lisää
 • Rakennusliitto ry

  Rakennusliitto on yli 66 000 jäsenen ammattiliitto. Liitto edustaa talonrakennus-, talotekniikka-, maalaus-, lattianpäällystys-, maa- ja vesirakennus-, asfaltti-, vedeneristys- sekä rakennustuoteteollisuuden alojen työntekijöitä.
  Näytä lisää
 • Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

  Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan ammattilaisille ajankohtaisia täydennyskoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevyyksiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta.
  Näytä lisää
 • Rekrytointipalvelu Sihti Oy

  Parempia työpäiviä! Sihti yhdistää mutkattomasti työt ja tekijät. Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja autamme yrityksiä löytämään tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat rakennusalalla ja teollisuuden huoltoseisokeissa. Tampereelta koko Suomen alueelle laajentunut Sihti on palvellut työnhakijoita ja työnantajia jo yli 12 vuoden ajan.

  Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen osa-aikaisissa, kokoaikaisissa, määräaikaisissa sekä vakituisissa työsuhteissa. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita.

  Toimimme osana maailman johtavaa, globaalisti toimivaa HR-ratkaisuja tarjoavaa yritystä Adecco Groupia.

  www.sihti.fi

  Näytä lisää
 • Reno Academy

  Reno Academy tarjoaa rakennusalan verkkokursseja. Kaikki Reno Academyn kurssit on muovattu tiiveiksi helposti ymmärrettäviksi paketeiksi videoineen ja muine lisämateriaaleineen, yli 20 vuoden työmaakokemuksella. Kouluttajana toimii Henrik Hurme. Henrik on erikoistunut monipuolisesti korkealaatuisiin sisävalmistusvaiheisiin, mm. tasoitukseen, maalaukseen ja laatoitustöihin. Lisäksi Henrikillä on yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä.

  Lue lisää verkkosivuiltamme: https://www.RenoAcademy.fi/

  Kysy lisää: +358 41 535 1695, info@renoacademy.fi
  Näytä lisää
 • Stadin AO

  Stadin AO on Suomen suurin ammatillista peruskoulutusta, täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä nivelvaiheen koulutusta järjestävä oppilaitos. 14 toimipaikkaamme sijaitsevat ympäri Helsinkiä, ja niissä opiskelee lähes 17 000 opiskelijaa. Meillä voi opiskella lähes 30 eri tutkintoon ja hankkia osaamista yli 50 ammattiin.
  Näytä lisää
 • Suomen Ensiapukoulutus Oy

  Suomen Ensiapukoulutus Oy on Suomen suurin valtakunnallisesti ensiapukursseja järjestävä kouluttaja. Järjestämme ensiapukursseja yritysten, yhteisöjen ja yksityisten tarpeisiin. Asiakkaamme voivat tilata ryhmäkursseja työpaikoille tai osallistua avoimille kursseillemme. Olemme myös merkittävä työsuojelu- ja työturvallisuuskouluttaja, järjestämme koulutuksia useissa eri kaupungeissa avoimina yleisökursseina ja asiakaskohtaisesti räätälöityinä koulutuksina asiakasyrityksissä.

  Meille tärkeintä on, että asiakkaamme saavat korkealaatuista koulutusta haluttuna ajankohtana, nopeallakin varoitusajalla. Toimimme koko Suomen alueella ja kouluttaja verkostomme kattaa koko Suomen.

  Näytä lisää
 • Taitotalo, AEL-Amiedu Oy

  Aikuiskoulutusta Taitotalon tapaan.

  Suomen laajin kattaus ammatillista aikuiskoulutusta

  • lähes 90 ammatillista tutkintoa ja osatutkintoa
  • yli 60 ammatillista sertifikaattia
  • reilut 600 lyhytkoulutusta.

  Tervetuloa innostumaan osaamisesta!

  Lue lisää: www.taitotalo.fi

  Näytä lisää
 • Uudenmaan TE-toimisto

  Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut – kumppani yrityksesi elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

  Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä, työnantajia ja yrittäjiksi aikovia.

  Haluatko tietää tarkemmin TE-palveluista ja kuinka voimme auttaa sinua? Soita meille ja pyydä vaikka yrityskäynnille! Tavoitat meidät numerosta 0295 040 002 arkisin klo 9-16.15.

  Sähköisiä palveluja voit käyttää itsenäisesti työnantajan Oma asiointi -palvelussa. Oma asiointi -palvelun kautta voit jättää myös yhteydenottopyynnön.

  www.toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/asioi-meilla/yrityspalvelut

  Näytä lisää

Haluatko oman palveluntarjoajaksi Työelämäpalveluiden Markkinapaikalle?

Ryhdy palveluntarjoajaksi