Koulutuspalvelut

Tekijä Barona

0,00 € / kpl
kpl

Yhteensä: 0,00 €

0,00 €/kpl

Toisinaan rekrytointi avoimilta työmarkkinoilta tai suorahaulla ei tuotakaan tulosta: ei olekaan tarpeeksi ihmisiä, joilla on tarvittava osaaminen, tai he eivät halua vaihtaa työpaikkaa. Silloin ratkaisu on rekrytoida koulutuksen kautta. Rekrytointimalli, jossa uusille työntekijöille suunnitellaan työsuhteen alkuun juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaava koulutuspolku, takaa että työt tulee tehtyä ammattitaidolla nyt ja tulevaisuudessa. Valittavana on kaikki rekrytointia tukevat koulutusratkaisut: RekryKoulutus, TäsmäKoulutus, oppisopimus, lyhytkoulutus. Autamme asiantuntemuksella valitsemaan oikean ratkaisun, vastaamme projektin johtamisesta ja toiminnasta eri sidosryhmien kanssa asiakkaan eduksi (kuluttajatahot, ELY-keskus, TE-palvelut, kunnat, hakijat) ja löydämme parhaat hakijat laajasta hakijakannastamme sekä modernin hakijamarkkinoinnin avulla.

Hinnoittelumalli riippuu koulutuksen toteutustavasta ja siitä syntyvistä kustannuksista. Itse koulutus voi olla jopa maksuton, jolloin maksu vain normaalisti henkilöstövuokrauksesta.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä voisiko rekrytoitavat koulutusohjelmat olla teille oikea ratkaisu:
Jari Maskonen Liiketoimintapäällikkö, rakennus
+358 50 572 4667
jari.maskonen ät barona.fi

https://barona.fi/yrityksille/toimialat/rakennus

SKU
59-55
Kuinka nopeasti tarvitset palvelun? Muu tilanteesta riippuva ajankohta
Kuinka pian toivot yhdeydenottoa? Parissa päivässä
Missä palvelu on saatavilla? Etelä-Karjala; Etelä-Pohjanmaa; Etelä-Savo; Kainuu; Kanta-Häme; Keski-Pohjanmaa; Keski-Suomi; Kymenlaakso; Lappi; Pirkanmaa; Pohjanmaa; Pohjois-Karjala; Pohjois-Pohjanmaa; Pohjois-Savo; Päijät-Häme; Satakunta; Uusimaa

Ota yhteyttä