Henkilöstövuokraus

Tekijä Barona

24,00 € / t
t

Yhteensä: 24,00 €

24,00 €/t

Kaikki rakennusalan henkilöstöratkaisut puhelinsoiton päässä! Tarvitsetko työntekijän vain yhden päivän tuuraukseen? Vai onko tiedossa pitkä projekti, johon tarvitset kymmeniä, jopa satoja eri alan ammattilaisia? Barona etsii sinulle osaajat.

Verkostoissamme on tuhansia työntekijöitä ympäri Suomen, ja me olemme erikoistuneet löytämään rakennusalan hommiin työtäpelkäämättömät tekijät ja asiantuntijat.

Pienemmille työmaille etsimme tekijät läheltä. Paikalliset rekrytoijamme tuntevat juuri sinun alueesi työmarkkinat – ja osan työntekijöistäkin jo vuosien ajalta. Tarvittaessa heitämme isot verkot vesille. Etsimme tekijöitä valtakunnallisesti tai jopa rajojen ulkopuolelta monikanavaisen rekrytointiprosessin avulla.

Eikä siinä kaikki. Palveluihimme kuluu henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin lisäksi työmaiden teknologiaratkaisut, työmaan logistiikka konsultoinnista käytännön toteutukseen sekä teline- ja sääsuoja-asennukset. Lisäksi kehitämme asiakkaidemme työtuturvallisuusasioita kouluttamalla, konsultoimalla ja tarjoamalla käyttöön digitaalisia ratkaisuja mm. perehdytykseen ja työmaavalvontaan.

Ota yhteyttä:

Jarkko Rinne
Myyntijohtaja,rakennus
+358438244455
jarkko.rinne ät barona.fi

https://barona.fi/yrityksille/toimialat/rakennus

SKU
59
Kuinka nopeasti tarvitset palvelun? Parissa päivässä
Kuinka pian toivot yhdeydenottoa? Parissa päivässä
Missä palvelu on saatavilla? Etelä-Karjala; Etelä-Pohjanmaa; Etelä-Savo; Kainuu; Kanta-Häme; Keski-Pohjanmaa; Keski-Suomi; Kymenlaakso; Lappi; Pirkanmaa; Pohjanmaa; Pohjois-Karjala; Pohjois-Pohjanmaa; Pohjois-Savo; Päijät-Häme; Satakunta; Uusimaa

Ota yhteyttä