Rekrytointi

Tekijä Adecco Finland Oy

2 000,00 € / Henkilö
Henkilö

Yhteensä: 2 000,00 €

2 000,00 €/Henkilö

Jotta yritys voi menestyä ja kasvaa, on tärkeää, että oikeat tekijät ovat oikeissa rooleissa. Tarvittavan osaamisen ja yrityskulttuuria rikastavan henkilön löytäminen voi kuitenkin vaatia aikaa ja resursseja. 

Me autamme sinua ja yritystäsi kaikissa rekrytointiprosessin vaiheissa. Adeccon rekrytointiprosessi on laadukas, joustava ja yrityksesi tarpeisiin räätälöitävissä. Kaiken toimintamme peruskivenä on vastuullisuus. Meille on tärkeää, että asiakasyrityksemme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme kokonaisuuteen – hakijakokemusta unohtamatta. Kokeneet ja osaavat rekrytointikonsulttimme tunnistavat sopivimmat osaajat eri tehtäviin, ja prosessin tehostamiseksi käytössäsi ovat Adeccon modernit digimarkkinointiratkaisut.

Tarjoamme rekrytointipalvelua aina yksittäisistä osaajalistauksista (Talent Sourcing) asiantuntija/johtotason suorahakuihin (Executive Search). Sinua palvelee ammattitaitoiset rekrytointikonsulttimme sekä researcherit. Varmistaaksemme juuri oikean osaajan löytymisen, rekrytoinnin palvelupaketteihin sisältyy lisäksi kohdennettua digitaalista rekrytointimarkkinointia sekä osaajan pätevyyden varmistavia arvioinnin työkaluja.

Rekrytointihinnoittelumme pohjautuu palvelupakettikokonaisuuksiin ja niiden sisältöihin.

Palvelupakettiemme hinnat alkaen 2000€/palvelupaketti. Sen lisäksi, että räätälöimme rekrytointiprosessimme yrityksesi tarpeiden mukaan, selkeys ja vaivattomuus korostuvat toiminnassamme. Yhteistyön alkuvaiheessa saat rekrytoinnille selkeän aikataulun, hinnoittelun sekä takuun.

Lisää tietoa: adecco ät adecco.fi

SKU
50
Kuinka nopeasti tarvitset palvelun? Kuukauden sisällä; Parin kuukauden sisällä; Muu tilanteesta riippuva ajankohta
Kuinka pian toivot yhdeydenottoa? Parissa päivässä; Viikon sisällä
Missä palvelu on saatavilla? Etelä-Karjala; Etelä-Pohjanmaa; Etelä-Savo; Kainuu; Kanta-Häme; Keski-Pohjanmaa; Keski-Suomi; Kymenlaakso; Lappi; Pirkanmaa; Pohjanmaa; Pohjois-Karjala; Pohjois-Pohjanmaa; Pohjois-Savo; Päijät-Häme; Satakunta; Uusimaa; Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä