Duunimylly

Tekijä Rakennusliitto ry

0,00 € / Henkilö
Henkilö

Yhteensä: 0,00 €

0,00 €/Henkilö

Etsitkö osaavaa työntekijää?

Rakennusliiton Duunimyllystä löydät ammattitaitoiset rakentajat nopeasti ja vaivattomasti kaikkialta Suomesta. Alustan kautta voit tarjota työpaikkoja tai etsiä sopivaa työntekijää selaamalla työnhakijoiden profiileja. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu Rakennusliiton jäsenille ja alan yrityksille sekä kotitalouksille. Palvelua on helppo käyttää myös mobiililaitteilla.

Palvelun käyttö vaatii yritykseltä rekisteröitymisen ja jokaisella käyttökerralla kirjautumisen. Tämä on helppoa ja nopeaa!

Tutustu palveluun osoitteessa: ura.rakennusliitto.fi

Rakennusliitto on yli 66 000 jäsenen ammattiliitto. Liitto edustaa talonrakennus-, talotekniikka-, maalaus-, lattianpäällystys-, maa- ja vesirakennus-, asfaltti-, vedeneristys- sekä rakennustuoteteollisuuden alojen työntekijöitä.

SKU
19
Kuinka nopeasti tarvitset palvelun? Parissa päivässä
Kuinka pian toivot yhdeydenottoa? Parissa päivässä; Viikon sisällä
Missä palvelu on saatavilla? Etänä Verkossa (Webinaari/tapaaminen); Ahvenanmaa; Etelä-Pohjanmaa; Etelä-Savo; Kainuu; Kanta-Häme; Keski-Pohjanmaa; Keski-Suomi; Kymenlaakso; Lappi; Pirkanmaa; Pohjanmaa; Pohjois-Karjala; Pohjois-Pohjanmaa; Pohjois-Savo; Päijät-Häme; Satakunta; Uusimaa; Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä